Sidste uges inspiration fra LinkedIn

Ved at inspirere mig, er der mange mennesker, der gør en forskel for mig. Selv om det er bitte små forskelle, så har de stadig stor værdi for mig.

Jeg bliver især inspireret på LinkedIn, men sådan har det ikke altid været. Jeg kan huske, hvor kedeligt jeg syntes LinkedIn var for et par år siden. Det var meget få af mine kontakter, der delte noget, så news-feeden stod nærmest stille. Jeg kunne være væk fra LinkedIn i flere uger, og når jeg så kiggede forbi igen, kunne jeg stadig finde nogle af de opslag, som jeg havde set sidst.

Sådan er det heldigvis ikke mere og her kommer noget af den inspiration, jeg tog til mig i sidste uge.

Sidste uges inspiration

I sidste uge har jeg blandt andet fået følgende inspirerende tips takket være links og kontakter på LinkedIn:

Niels Viums podcast Mindcast “031 m/ Jonathan Løw”:

  • Vær obs på ikke at arbejde hele tiden, selv om det er mega spændende. Find noget andet der er spændende, som du kan lave i din fritid. (Bl.a. for at undgå stress)
  • Lær at prioritere dine opgaver. Der er hele tiden noget du kan lave, så hvis du først holder fri, når du har lavet det hele, så holder du aldrig fri. Derfor er det rigtig smart at prioritere. Jonathan anbefaler, at man sætter sig ind i, hvordan man fx kan bruge Outlooks smarte funktioner til at prioritere opgaver samt mails.

Susie Lynges blogpost “Sådan gør du, når du ikke lige har lyst til at netværke”

  • Vælg 2-3 netværkstiltag pr. uge, der kan pleje eller udvikle dit netværk. De må max vare 10-15 minutter.
  • Find en ‘netværksmakker’. Med netværksmakkeren fortæller I hinanden jeres planlagte netværkstiltag og følger op på dem, når I har handlet på dem. Så er du ikke alene om at fejre de små skridt med et velplejet og veludviklet netværk.

Morten Resens podcast “Episode 2 – links, tips og tricks”

  • Skjul dit brugernavn og brug en password manager til dine passwords, så det er svær for en hacker at få adgang til din hjemmeside.

Det var dette indlæg, som gjorde mig nysgerrig på at høre mere af Morten Resens podcast. Jeg havde allerede hørt episode 1 og var begyndt at følge Morten på LinkedIn. Derfor dukkede dette indlæg op i min news feed.

 

Synes du slet ikke LinkedIn er inspirerende, så hold øje med min blog. For snart kommer der et indlæg om, hvad du selv kan gøre for at hente mere inspiration fra LinkedIn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *