TEA LUND HAMMERSHØJ

Hjælper virksomheder og mennesker med at tænke og handle bæredygtigt

privatlivs- og cookiepolitik


Behandling af personoplysninger – samtykke

Har du tilmeldt dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Jeg behandler din e-mailadresse indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet i linket i bunden af mine e-mails. Alternativt kan du kontakte mig på tea@lundhammershoj.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbrev.

Datasikkerhed

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til det formål, de er indsamlet til, nemlig at udsende nyhedsbreve. De vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller det ikke længere er relevant.

Jeg anvender følgende tredjeparter til behandling af:

–       nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp

–       tilmelding til nyhedsbrev — Mailchimp

Jeg har indgået databehandleraftale med Mailchimp, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, ændring og sletning

Du kan altid kontakte mig på tea@lundhammershoj.dk for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg har liggende. Ønsker du at ændre eller slette oplysningerne, er du velkommen til at henvende dig på ovenstående e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du gøre det til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. device for at kunne genkende den.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på mit website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
Spørgsmål?

Har du spørgsmål til mit privatlivs- og cookiepolitik, så tøv ikke med at kontakte mig på tea@lundhammershoj.dk.